Intrebari si raspunsuri.

duminică, 20 martie 2011

Hachiko: A Dog's Story

Hachito, pe alintul sau Hati( haci) era un caine cum nici cred ca daca noi oamenii ne-am dori sa fim nu am reusi nici pentru cateva ore...
Remake al filmului japonez "Hachiko Monogatari" din anul 1987 si inspirata dintr-o poveste reala petrecuta in Japonia in prima parte a secolului al XX-lea, drama "Hachiko: A dog's story" urmareste relatia speciala creata intre un profesor de colegiu si un caine pe care il gaseste pe strada si il aduce in casa lui. Ani de-a randul, loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la gara si il asteapta in fiecare seara pe peron sa se intoarca de la locul de munca.

Intr-o zi nefasta insa profesorul sufera un accident cerebral si decedeaza, neintorcandu-se niciodata acasa cu trenul. Timp de 9 ani Hachiko merge zi de zi la statia de cale ferata pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire si compasiune.

Nu cred ca daca ati urmari filmul asta, oricat de tari si de piatra ati fi, tot o lacrima v-ar curge, si v-ar face sa va ganditi la felul vostru de a fi.
V-ar da un impuls...
Merita vazut si rerererererererevazut.!:*
Daca va e lene sa-l descarcati, aici e linku unde il puteti viziona si online cu tot cu subtitrare!:*

http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/03/hachiko-dog-story-film-online-subtitrat.html
Vizionare placuta!

2 comentarii:

  1. Ahhh, am auzit de film de ceva timp dar nu am mai ajuns sa ma uit la el. Bine ca mi-ai reamintit :">

    RăspundețiȘtergere
  2. cu placere:*
    E cel mai bun film ever!:*

    RăspundețiȘtergere